LUZ FUTURO




Luz Futuro no acaba de plasmar-se fins a principis del 2012, sent anteriorment una privada via d'escapament. Daniel Benavides compon en representació a sensacions i emocions enllaçades a que l'espai-temps pugui causar efecte.

Dels primers contactes entre el 2009/10 van néixer (jugant amb teclats midi i efectes costat d'un gran amic, Carlos Gaze) influències fins ara visibles a Luz Futuro. A finals del 2010 comença la seva etapa a una banda de Gran Canària, El Pilar Azul; noise i shoegaze, en la qual va col·laborar com a baixista durant els dos següents anys en què van gravar "Diciembre" i "#2", que podeu trobar a La Gramola Netlabel.

Després del temps dedicat a la banda, decideix separar-se i començar a modelar el seu projecte personal. A finals del 2011, publica una sèrie de "cares b" com un EP (ASD), i singles temporals.

Alguns mesos després, compagina el seu projecte personal amb la banda ja consolidada en què s'embarca fins al present: Pumuky. Junts graven un EP ("L'Etern Femení" / DEDICATESSEN Vol.8) i comencen a oferir concerts.

El 2013, presenta a Madrid la cançó "Bleriot XI" com a pre-unió al seu últim EP gravat a Gran Canària ("LUZ FUTURO EP"). Un treball temàtic dissenyat per l'artista Kevin Zammit, que acull el que podria ser una altra de les cares del projecte.

Enregistraments casolans i àudios efímers, es podria identificar Luz Futuro com un experiment que des d'anys enrere i per necessitat, ha de ser plasmat i transportat.

Website

DISCOGRAFIA:

EP ASD (2011)
TACTO (2012)
NO PURE (2012)
LUZ FUTURO EP (2013) [LGN028]