HIELO EN VARSOVIA - HIELO EN VARSOVIA (2012) [LGN018]


Tracklist:
01. Huye de mí
02. Los Jueces de Israel
03. Muelles
04. Animales Muertos
05. Le Corbusier
06. Nada
07. Campos de Papiroflexia
08. Libertad cromatica
09. Tiburones y Tormentas
10. Villa Triste
11. Goonies
12. Murray
13. Desierto Helado

Internet Archive
Descarrega / Descarga / Download

Mediafire
Descarrega / Descarga / Download

Hielo en Varsovia s'estrenen a La Gramola Netlabel amb un disc de tretze temes realment asfixiant i obscur, on es combinen paisatges sonors amb soroll inquietant i tens.

Com be diuen Bea, Ki i Buddy, la seva música està més propera al subconscient que a la realitat, les lletres son escopides des de la llunyania entre tempestes d'electricitat i ambients malaltíssos. És aquesta barreja la que ens torba i alhora ens atrau, com si ens hipnotitzés i ens atrapés.

Un disc vàlid tant per fans de Joy Division, com de Paralisis Permanente, Neurosis o Sonic Youth.

***

Hielo en Varsovia se estrenan en La Gramola Netlabel con un disco de trece temas realmente asfixiante y oscuro, donde se combinan paisajes sonoros con ruido inquietante y tenso.

Como bien dicen Bea, Ki y Buddy, su música está más cercana al subconsciente que a la realidad, las letras son escupidas desde la lejanía entre tormentas de electricidad y ambientes enfermizos. Es esta mezcla la que nos turba y a la vez nos atrae, como si nos hipnotizara y nos atrapara.

Un disco válido tanto para fans de Joy Division, como de Parálisis Permanente, Neurosis o Sonic Youth.

Llicència de Creative Commons
Hielo En Varsovia de Hielo En Varsovia està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons