AKAUZAZTE DANOK A LA GRAMOLA NETABEL!!

Ens fa moltíssima il·lusió anunciar-vos que Akauzazte Danok (abans Akauzazte) pasen a formar part del catàleg de La Gramola Netlabel.
Per a La Gramola Netlabel és un privilegi que, un grup com Akauzazte Danok, a qui hem admirat des de fa molts anys, ens permeti difondre la seva discografia.
Podreu gaudir des de la seva primera maqueta "Maite Zaitut", fins el seu últim disc "Akauzazte Danok" on ja prenen el nom actual, exceptuant el treball "Ur Gardenak" doncs va ser editat per la discogràfica Esan Ozenki i està registrat. De mica en mica anirem pujant els discos per a que els podeu escoltar i descarregar.
Desitjem que disfruteu amb la música d'una de les bandes més intenses i personals del panorama actual.
Ongi etorri Akauzazte

***

Nos hace muchísima ilusión anunciaros que Akauzazte Danok (antes Akauzazte) pasan a formar parte del catálogo de La Gramola Netlabel.
Para La Gramola Netlabel es un privilegio que un grupo como Akauzazte Danok, al que hemos admirado desde hace muchos años, nos permita difundir su discografía.
Podréis disfrutar desde su primera maqueta "Maite zaitut" hasta su último disco "Akauzazte Dan Danok" donde ya toman su nombre actual. Sin embrago, no podemos ofreceros el trabajo "Ur Gardenak" pues fue editado por la discográfica Esan Ozenki y está registrado. Poco a poco iremos subiendo los discos para que podáis escucharlos y descargarlos.
Deseamos que disfrutéis con la música de una de las bandas más intensas y personales del panorama actual.
Ongi etorri Akauzazte